O nama

Sebastus d.o.o. je turistička agencija iz Hrvatske s bazom od preko 12.000 brodova za najam. Nudimo grupni i individualni yacht charter u čak 77 zemalja. Hrvatska, Grčka, Turska, Italija, Španjolska, Francuska, Bahami i Kuba samo su neke od najpopularnijih destinacija za vaša putovanja pod jedrima. Naše dugogodišnje iskustvo u charteru i odnosima s kupcima te probrana ponuda brodova omogućit će vam najbolji odmor ikad, od bookinga do njegovog završetka.

Jedrilica, katamaran, trimaran, gulet, motorni brod – pitate li se koju vrstu broda odabrati? Uzimate li brod sa ili bez skipera? Što je uključeno u cijenu najma jahte i koji su dodatni troškovi? Koje su dozvole potrebne? Koja mjesta posjetiti? Naše stručno i ljubazno osoblje odgovorit će vam na ova i ostala vaša pitanja oko bookinga, ali i nakon njega. Za vaš nezaboravan odmor bez stresa imate našu 24-satnu korisničku podršku na hrvatskom, slovenskom, engleskom, njemačkom, talijanskom, španjolskom, poljskom i ruskom jeziku.

Zahvaljujući izravnim kontaktima s vodećim charter tvrtkama možemo vam ponuditi niske cijene bez dodatnih troškova i provizija i, naravno, posebne ponude i popuste. Booking većine brodova na našem portalu je u realnom vremenu, a naše usluge vezane uz proces organiziranja chartera su potpuno besplatne.

Budući da naš tim čine zaposlenici koji su i sami zaljubljenici u more i plovidbu, kroz vlastito iskustvo dobro znamo kako vaš boravak na brodu učiniti ugodnim i opuštenim. Vaše zadovoljstvo naš je glavni cilj!

Vjetar u jedra želi vam Sebastus tim!

Sebastus d.o.o.

Oreškovićeva 1 A, Zagreb, Hrvatska

VAT-ID: 17403046070

Kapital: 20.000,00 HRK

Direktori: Kata Tešić, Siniša Sambolić

Tvrtka je registrirana na Trgovačkom sudu u Zagrebu

Top