O nama

Mi smo agencija za najam jahti smještena u Hrvatskoj, s bazom od preko 12.000 plovila za iznajmljivanje. Nudimo grupni i pojedinačni najam jahti u čak 77 zemalja.

Osim toga trudimo se našim klijentima složiti kompleksan program s prijedlogom aktivnosti i atrkacija za posjetiti tijekom jedrenja i nudimo organizaciju prijevoza od i do zračne luke. Bilo da putujete s obitelji, prijateljima ili kao tvrtka, ostajete u okviru svog budžeta.

Naš cilj je učiniti planiranje odmora lakim i ugodnim procesom.

Kako je nastao Sebastus:

Tvrtku je osnovala Kata Tešić u čast svog pokojnog sina Sebastiana, koji je obožavao jedrenje. Tako je nastalo ime Sebastus. Sebastianu je dijagnosticirana lukemija, te je nažalost preminuo na početku svoje mladosti.

Kao posljednju želju želio je upoznati poznatog nogometaša, ali preminuo je prije nego što se sastanak mogao dogovoriti. Zato Sebastus od svake rezervacije dodjeljuje novac u dobrotvorne svrhe pružajući djeci s terminalnim bolestima posebno iskustvo.

Više o našoj priči možete pročitati ovdje (autor: Rana Good, Frobes).

Upoznajte naš tim:

Kata

Kata je osnivač Sebastusa i njegova pokretačka snaga. Osim što daje najbolje od sebe kako bi Sebastus postao svjetski brend, uvijek je na raspolaganju kada treba pomoći svom timu.

Jezici: CRO, EN, GER

Irina

Irina je biviši skiper i veliki ljubitelj jedrenja i putovanja. Kao naš voditelj prodaje, ona je tu da vam pomogne oko rezervacije putovanja i planiranja rute.

Jezici: CRO, EN

Cvita

Osim što je ljubitelj putovanja i booking agent, Cvita je pravi poliglot. Može vam pomoći s rezervacijama na hrvatskom, njemačkom, poljskom, engleskom, bugarskom i makedonskom jeziku.

Jezici: POL, GER, CRO, EN

Paulina

Paulina je naš marketing menadžer, odgovorna šrenje prepoznatiljvosti tvrtke u cijelom svijetu raznim marketinškim kampanja.

Jezici: CRO, EN, GER

Karlo

Kao web dizajner i ux stručnjak, Karlo je odgovoran za omogućavanje što boljeg korisničkog iskustva našim posjetiteljima.

Jezici: CRO, EN

Monika

Kako bismo osigurali da je sve rezervirano u skladu sa zakonom, naša pravna savjetnica Monika ovdje je da ukloni sve pravne nedoumice.

Jezici: CRO, EN

Zašto volimo jedrenje:

Čvrstog smo uvjerenja da je jedrenje vrsta ovisnosti. Odmor je za vaš um i dušu (ako laptop ostavite kod kuće).

Imate priliku istovremeno se opustiti, otkriti nove destinacije i naučiti novu vještinu. Više o tome zašto volimo jedriti pročitajte ovdje.

Kako unajmiti brod:

Naš je tim ovdje da odgovori na sva vaša pitanja.

Do njih možete doći putem:

E-maila: info@sebastus.com

Telefona: +385 95 6687 012

Live chatom: u desnom kutu stranice.

Opće infomacije:

Sebastus d.o.o.

Oreškovićeva 1 A, Zagreb, Hrvatska

VAT-ID: HR17403046070

Kapital: 20.000,00 HRK

Direktori: Kata Tešić, Siniša Sambolić

Tvrtka je registrirana na Trgovačkom sudu u Zagrebu

Top